På svenska In English
På svenska In English
 

Leveranstider

Din order kommer att levereras till den adress du angivit i din personliga profil.
Normalt är leveranstiden till ditt lokala ultämningsställe 3-5 arbetsdagar. Under juni - juli samt under jul- och nyårshelgen kan leveranstiden vara något längre.
Till vissa orter, samt för gods som körs ut av lantbrevbärare kan det ta en dag extra.

 

Leveransalternativ – Vi erbjuder tre olika leveranssätt

Postpaket
Skickas till ditt lokala utlämningsställe. Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar. Alternativt med DHL Servicepoint. 

MyPack
Paketet skickas med posten och du hämtar paketet hos närmaste ombud. De har generösa öppettider så du kan hämta ditt paket när det passar. Paketen är framme inom 1-6 dagar, beroende på vart det ska. Posten meddelar dig via e-post, sms eller brev när paketet finns att hämta.


Hämta i Butik
Ni hämtar er order i vårt Showroom i Stockholm. Från dagen du lagt din beställning reserverar vi dina varor i fem dagar.

 

 

Fraktkostnader

MyPack
Varuvärde 1.200-20.000 kr = fraktfritt

Utlandsbeställningar
Kreditkort varuvärde (3.000-10.000 kr) = 350 kr - 550 kr

Tänk på att
• Express och MyPack går ej att kombinera
• Variationer kan förekomma vid tidsbestämda erbjudanden.

 

Leveranssäkerhet

När paketet lämnar oss skickas ett mail med paketets kolli nummer så att ni kan följa ert paket. Om paketet dröjer mer än 14 dagar ligger det på ert ansvar att med ert kolli nummer se efter vad som har hänt med er försändelse. Om avi ej skickas från ert lokala postkontor går det att lösa ut paketet med kolli nummer och legitimation. Varor som är slut i lager levereras ej i efterhand. Vid utlandsbeställningar ansvarar snoot.se ej för paketets transport utanför Sveriges gränser.

 

Transportskador

Märker ni vid mottagandet att paketet har en synlig skada som kan ha påverkat skicket på varan ni beställt skall ni ej mottaga den. Gör då en reklamation till Posten direkt på utlämningsstället och be dem skicka tillbaka paketet till SNOOT och skriva anledningen till returen på paketet. Ring sedan Kundtjänst på SNOOT och anmäl detta.

Returadress & postadress
SNOOT AB
Box 5208
102 45 Stockholm

Mailadress: info@snoot.se
Telefonnummer:08-678 15 00

 

Ej uthämtad vara

Ni har upp till två veckor på dig att hämta ut ert paket vid beställning. Skulle ni inte hämta ut paketet inom den tiden skickas det automatiskt tillbaka till SNOOT. Man får då en anmärkning i kundregistret som innebär att man inte får göra några nya beställningar. För ej uthämtade beställningar som returneras till snoot.se, fakturas ni som kund på 350 kr. Obetalda fakturor skickas vidare till inkasso. Vi samarbetar med polis vid bedrägeri.

 

Force Majeure

Vid händelse av krig, krigsliknande händelse, inbördeskrig, revolution, uppror, myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad, naturkatastrof eller liknande händelse, kommer SNOOT AB att kunna tillämpa sig av force majeure. Detta betyder att detta avtal inte behöver fullgöras till viss eller hel del. Om detta inträffar kommer vi att försöka underrätta kunden om detta.

 

Våra betalningsalternativ

Vi erbjuder för tillfället två betalningssätt. Ni kan läsa mer om dessa här under.

Kortbetalning - Betala online och slipp extra kostnader.
Vi samarbetar med Netaxept för att genomföra kortbetalningar i vår Internetbutik. När ni valt det som ni vill köpa skall ni välja det konto- eller betalkort som ni vill betala med. Ni fyller i kortnummer, giltighetstid och säkerhetskoden som finns på kortets baksida. Allt informationsutbyte överförs krypterat (i oläsbar form) vilket gör att informationen blir "insynsskyddad" och oåtkomlig för utomstående. Ni kan som mest handla för 20.000kr per köptillfälle.

Vi tar emot VISA, MasterCard samt AMEXVi erbjude även fakturaköp. Detta görs i samarbete med Klarna. För att se Klarnas betalningsvilkor, vänligen klicka här:   Klarna.

Hämta paketet i vårt Showroom.
Ni gör beställningen som vanligt, fast kryssar i alternativet att hämta i butik. Då packas detta ihop och kan hämtas upp i vår butik samma dag. • Ni måste ha med ert ordernummer vid hämtning för att vi skall kunna identifiera rätt beställning.


Orderbekräftelse
När ni slutfört ert köp kommer en automatisk orderbekräftelse skickas till den e-mail adress som ni angett i ert medlemskonto.

Bra att tänka på
• Om ni använder Hotmail eller annan e-mailserver så se till att ert skräppostfilter är inställt till "låg" annars kommer inte våra e-mail fram.
• Ni kan även logga in på medlemsidan, där kan ni kontrollera att er order har gått igenom och även beställa ett nytt leveransbesked.

Ångerrätt
Du har ångerrätt 14 dagar från att du mottagit varan. 
Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi levererat fel vara återbetalar vi dig samtliga fraktkostnader samt priset/det du lagt ut för varan.

Vi följer Konsumetköplagen och Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Returfrakt (gäller returer inom Sverige)
Om du behöver returnera en vara, kontakta oss och meddela detta först. 
Notera att vi accepterar inte returer gjorda med fraktbolaget Schenker.

Observera att det är du som kund som har ansvaret för att varan kommer tillbaka till oss. Spara kollinummer så att paketet kan spåras.

Återbetalning
Vid utnyttjande av ångerrätten återbetalas varuvärdet. Återbetalning sker till ditt betalkort så fort vi fått varan i retur och bekräftat att den är oanvänd och i oskadat skick. Eventuella frakt- och betalningsavgifter relaterade till köpet återbetalas inte.

Reklamation
Reklamerar gör du om varan går sönder (gäller ej för normalt slitage) eller om du skulle få fel vara från oss. För alla varor gäller förstås 1 års garanti för eventuella fabrikationsfel.

Kontakta oss på shop@snoot.se och ange anledningen till reklamationen. Vi ber dig att maila en bild på skadan, då det oftast går fortare att bedöma reklamationen så. Efter vi godkänt reklamationen skickar vi en returfraktetikett till dig som du använder för att kostnadsfritt returnera varan.

När vi mottagit varan och godkänt reklamationen gör vi något av följande:
1. finns det möjlighet att reparera gör vi det och skickar tillbaka varan till dig, Vi står för frakten.
2. är det inte möjligt att reparera varan sänder vi dig en ny vara, Vi står för frakten.
3. är varan slutsåld betalar vi tillbaka kostnaden för varan.


OBS! reklamation och retur p.g.a. felaktig leverans (modell, färg) måste ske så att varan/varorna är oss tillhanda senast inom 20 dagar från att du har mottagit varorna.  

 Inköp gjorda i våra butiker i Sturegallerian och Täby Centrum reklammeras på Artillerigatan 25, Stockholm. Telefon: 08-6781500.

Transportskador
Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Har du öppnat paketet och upptäcker skada så kontakta oss.

Personuppgifter
Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av Snoot i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syftet att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden samt övrigt i marknadsföringssyfte. Snoot kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.

Säkra betalningar
Vi samarbetar med SEB som tillhandahåller inlösen av kortbetalningar via deras partner; Safesale, ett av Finansinspektionen auktoriserat kreditmarknadsföretag. Överföring av kortuppgifter är krypterade. OBS! SNOOT lagrar inga kreditkortsnummer utan detta hanteras av Safesale.
3Dsecure är en av VISA framtagen teknik för att verifiera att den som handlar med ditt kort på Internet verkligen är du. Betalningar på SNOOTs webshop stöder 3Dsecure.