På svenska In English
På svenska In English
 

SNOOT startades av Peter Blom, en av grundarna till Peak Performance. Den första exklusiva kollektionen bestod av 4 olika modeller tillverkade i 100 numrerade exemplar och släpptes hösten 2009.

Iden med SNOOT är att kombinera sport-konfektions branschens hårda krav på funktionalitet och hållbarhet med modevärldens känsla för material, passform och design. Leisureplagg som är snyggt designade och har en modern passform kombinerat med en hög teknisk funktionalitet, som till exempel; hållbarhet, vattentäthet & andning och ergonomi.

SNOOT består av en grupp specialister; designers, mönsterkonstruktörer, sömmerskor, inköpare osv. som alla har lång erfarenhet och gedigen yrkesskicklighet. Vissa har mer erfarenhet från modesidan, och andra mer från sportkonfektion. Gemensamt är dock ett brinnande engagemang för att uppnå kvalitet och långsiktighet, och för att skapa plagg som både de själva och bärarna kan känna sig stolta över. 

SNOOT är inget massproduktionsföretag. Vi gör hellre lite färre produkter, och försöker göra dem lite bättre. Även om de kanske kostar en slant i inköp, så blir det förhoppningsvis ett av dina bästa köp i längden.

SNOOT har i dagsläget två st Concept Stores, i Sturegallerian, Stockholm och i Täby Centrum. 


Vi söker extra personal till våra butiker i Sturegallerian och Täby Centrum

Vi söker nu personal till båda våra butiker, dels med schemaläggning vissa kvällar och helger samt under kommande sommarperiod.

Arbetsuppgifterna består av försäljning, daglig drift och bemötande av kunder i butik, via mail och telefon. En del inköp och viss kontakt med leverantörer ingår och vi alla ser till att butikerna alltid är städade och i ordning. Du kan komma att hantera en del av vår näthandel samt packa och skicka ordrar till kunder. 

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet av serviceyrket
  • är lyhörd för kunders önskemål - service är viktigt för dig!
  • är flexibel, ansvarstagande och som kan jobba självständigt och ensam under perioder
  • har lätt för att ta egna initiativ
  • talar flytande svenska och engelska
  • är social och har lätt för att prata med, och hantera, olika typer av människor
  • är lättlärd och tycker att det är roligt att lära nya saker