På svenska In English
På svenska In English
 

SNOOT är ett ungt och snabbt växande företag. Som alla unga företag är tempot högt, arbetsuppgifterna skiftande och det finns stora möjligheter att växa med uppgiften.
Vi värdesätter att man kan arbeta mycket självständigt och enligt devisen ”frihet under ansvar”.
Vi arbetar med hög kvalitet i våra produkter, och vill att vår service och arbetsinsats skall vara i samma nivå.

Vi finns nu i Sverige, Tyskland, Holland, Norge och Finland men har siktet inställt på vidare expansion. Våra produkter säljs av de bästa konfektionshandlarna, i egen retail/web samt via internationella distributörer.

SNOOT består av en grupp specialister; designers, mönsterkonstruktörer, sömmerskor, inköpare osv. som alla har lång erfarenhet och gedigen yrkesskicklighet. Vissa har mer erfarenhet från modesidan, och andra mer från sportkonfektion. Gemensamt är dock ett brinnande engagemang för att uppnå kvalitet och långsiktighet, och för att skapa plagg som både de själva och bärarna kan känna sig stolta över. 

Fantastiska vackra tekniska tyger och material tillsammans med rätt design, konstruktion och tillverkning är receptet som gör att vi når ända fram.

Två år efter den första introduktions-kollektionen släpptes även den första damkollektionen och idag finns ett komplett sortiment jackor, rockar och kappor för alla säsonger både för dam och för herr.

SNOOT är inget massproduktionsföretag. Vi gör hellre lite färre produkter, och försöker göra dem lite bättre. Även om de kanske kostar en slant i inköp, så blir det förhoppningsvis ett av dina bästa köp i längden.


Beskrivning av tjänster

Vi söker extra personal till våra Concept Stores i Sturegallerian och Täby Centrum

Vi söker nu personal till båda våra butiker, dels med schemaläggning vissa kvällar och helger samt även under kommande sommarperiod.

Arbetsuppgifterna består av försäljning, daglig drift och bemötande av kunder i butik, via mail och telefon. En del inköp och viss kontakt med leverantörer ingår och vi alla ser till att butikerna alltid är städade och i ordning. Du kan komma att hantera en del av vår näthandel samt packa och skicka ordrar till kunder. 

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet av serviceyrket
  • är lyhörd för kunders önskemål - service är viktigt för dig!
  • är flexibel, ansvarstagande och som kan jobba självständigt och ensam under perioder
  • har lätt för att ta egna initiativ
  • talar flytande svenska och engelska
  • är social och har lätt för att prata med, och hantera, olika typer av människor
  • är lättlärd och tycker att det är roligt att lära nya saker

 
Ansökan

Låter det här intressant? Skicka då in din ansökan redan idag till respektive butik, då rekrytering sker löpande. sture@snoot.se eller taby@snoot.se

Skriv ”Ansökan extrapersonal” i ämnesraden.

För övriga frågor kontakta vår CAO Yvonne Holmqvist, yvonne.holmqvist@snoot.se