Choose Language

  • en_US
  • sv_SE

INSPIRATION

Livorno Freddo M65

Livorno jackan är en annan av våra klassiska designs. Då den blivit så populär har vi gjort den i två versioner, en för användning vid höst och vinter plus en för de varmare månaderna. Vinterversionen heter LIVORNO FREDDO där referensen FREDDO betyder kall på italienska. Perfekt för att stänga ute kylan.

En annan sak kall är italiensk glass, berömd inte bara för sitt ursprung utan också för sin rika, utsökta och omisskännliga konsistens. Glassen som är gjord i Italien serveras i lägre temperaturer mer lämpliga för att framhäva den sammetslena texturen och intensiva smak. Ett annat roligt fakta är att den svenska glassen 88:an hade en föregångare kallad 77:an som inte blev lika populär.

 

 

Material

Yttertyget i denna jackan är gjord av en polyester och nylon mix med prestanda på tyget som ligger vid nivåerna WP/MVP 20K/20K. Alla sömmar är tejpade vilket gör jackan fullt vattentät. Jackan är fylld med RDS certifierad 90% dun och 10% fjäder vilket håller dig varm och bekväm hela vintern. Det finns en avtagbar luva och den finaste kvalitet av fårkrage som även den är avtagbar. Självklart har vi använt alla SNOOT signaturer som många praktiska fickor, metallbrickan på ärmen och karbinhake i sidofickan. Vi har inte hållt tillbaka vid designen av denna parka. Det är överlägset våran bästa jacka hittills.

Till Livorno Freddo

Livigno Parka

Livigno parka är en av våra tidigare säsongers klassiker. Det är en bästsäljare som vi har förbättrat år efter år. Denna säsongen har vi döpt den till LIVIGNO CLASSICO, av den enkla anledningen att jackan nu har utvecklats till att tagit skepnad av den perfekta klassiska parkan, inga förbättringar nödvändiga. Detta är en vän att behålla för en livstid.

Parkan är namngedd efter en by i Italien, Livigno. Det är en bergsort belägen 1800 meter ovan havsnivå, nära den schweiziska gränsen i provinsen Sondrio. Platsen är även en populär skid destination på vintern. Livigno Parka är klart lämplig för att använda i denna italienska by under de kallare månaderna där medeltemperaturen ligger på högsta temperatur -5.5°C och lägsta -15.1°C. Om du har funderingar på att besöka denna destination, se till att inte glömma din varma kompanion Livigno Parka.

Material

Jackan är gjord av ett multilagers polyester tyg med fyrvägsstretch som tillhandahåller förmågor utöver det vanliga med sitt hydrofiliska membran. Prestandan på tyget ligger på nivåerna WP/MVP 20K/20K vilket tillåter plagget att anpassa sig till alla väder medans det samtidigt förser användaren med överlägsen bekvämlighet. Alla sömmar är tejpade vilket gör jackan helt vattentät. Detta är en högst detaljerad jacka kombinerat med mycket stil. Den är det perfekta exemplet av vad vi vill kalla funktionell elegans.

Till Livigno Parka

Cagliari Parka

Ett nytt koncept när det kommer till att tolka SNOOTs varumärke. Samtidigt som vi är konsekventa med vår historia vill vi även anpassa oss till nya sätt att se på saker. Cagliari är del av en mer sportig och modern look, med en känsla av urban streetkultur. Detaljerna är hårdare, bättre, snabbare och starkare när det kommer till slitstyrka, grepp och funktion.

Cagliari är även vår city look expedition jacka. Jackan har alla funktioner för att bäras på ett bergsäventyr men även perfekt för att användas till ett affärsmöte. Vid bröstfickorna hittar du vattenresistenta dragkedjor. Luvan är extra hög vid halsen för att skydda mot kalla vindar. Jackan har lättillgängliga fickor, designade för att öppnas enkelt av frusna fingrar. Allt detta och jackan har fortfarande den rätta stilfulla looken och detaljerna för att vara ett exklusivt modeplagg.

Material

Jackan är gjord av ett multilagers polyester tyg med fyrvägsstretch. Prestandan på tyget ligger på nivåerna WP/MVP 20K/20K vilket tillåter plagget att anpassa sig till alla väder medans det samtidigt förser användaren med överlägsen bekvämlighet. Jackan är fylld med RDS certifierad 90% dun och 10% vilket garanterar villkor för god praxis.

 

 

Till Cagliari Parka

Fiere Skjorta

En klassisk och modern långärmad skjorta i 100% bomull. Lätt tvättad och i ett extremt mjukt material. sommaren 2019 lanserade vi Fiere Polo som snabbt blev en favorit. Nu följer vi upp succén med Fiere Skjorta, samma material, ny design med en look som går att ta med sig till kontoret, något mer dressat utan att offra bekvämligheten. En varm sommardag finns det ingen tröja eller skjorta som gör sig bättre på kontoret.

 

Till Fiere Skjorta
Till SHOP