På svenska In English
På svenska In English
 

The 24/7 Jacket

Som antyds av namnet är detta SNOOTs kanske mest allroundmässiga jacka. En nätfodrad vattentät och extremt ventilerande skaljacka med en löstagbar Gambeson Jacka fäst med ett dolt blixtlås. Innerjackan fungerar som värmande foder eller används helt separat som en lätt vindjacka. 24/7 blir följaktligen tre jackor i en. The 24/7 såldes slut i höstas inom loppet av ett par månader. Nu åter i två olika tyger.

24/7 jackan är en generöst skuren allroundjacka  som är fullständigt vattentät men som tack vare C-change™ tyget ger en extremt hög ventilation inifrån. Jackan är dessutom försedd med fem (!) dolda ventilationsöppningar - i sidsömmarna, under frontens ok och under ryggoket, varav fyra st är blixtlåsförsedda. Den är också delvis nätfodrad för att ge möjlighet till maximal ventilation vid hård ansträngning.

Längden är anpassad för att täcka en kavaj om den används i stan, men samtidigt är jackan reglerbar med dragskor både i midjan och linningen för att skapa en tightare perfekt passform om den skulle användas till mer fysiskt krävande aktiviteter.
På sommaren blir den tex. en perfekt båtjacka.

Den anatomiskt skurna huvan är både reglerbar och löstagbar, och under den finns en hög krage med mjuk microfleece som går upp över hakan och skyddar mot väta och vind. Tvåvägs blixtlås i fronten gör den smidig att använda.

Ett flertal optimalt placerade fickor på in- och utsida garanterar att du kan bära med dig allt du behöver – pass, plånbok, dokument, nycklar, osv. Lägg märke till det speciella facket i innerfickan för mobiltelefon/mediaspelare med dold utgång till jackans utsida för hörlurs- sladd – ett fack du kan nå utan att öppna frontblixtlåset. SNOOT metall badge på ärmen.

Den finns i två versioner av Schoeller C-change™ tyg – dels ett lätt och smidigt svart tyg, dels ett aluminiumbaserat tyg som är lite kraftigare.

Som lite kuriosa kan nämnas att Alu-tyget utvecklades till Mercedes-McLaren Formel 1 stalls depå-regnkläder!