Choose Language

  • en_US
  • sv_SE

Betalningsmetoder

Vi accepterar de flesta större kreditkort (Visa, Mastercard och American Express) samt Paypal och KLARNA. All betalningsinformation överförs från din dator till våra servrar med ett säkert, krypterat protokoll (https). Som en del av våra pågående ansträngningar för att bekämpa kreditkortsbedrägerier kan vi kräva ytterligare identifikationsverifiering på internationella och / eller stora order.

När skickas min beställning?

Vi strävar efter att behandla de flesta beställningarna på samma dag, men var god att låta det ta upp till tre arbetsdagar för leveransbekräftelse, särskilt under stressiga perioder.

Returer och byten

Varor som returneras inom 30 dagar efter det ursprungliga leveransdatumet i samma skick som när den var ny är berättigade till full återbetalning, lagringskredit eller utbyte. Observera att det kan ta 3-4 arbetsdagar innan medlen återgår till ditt bankkonto när återbetalningen har behandlats. Frakt och hantering återbetalas inte. Returen är kostnadsfri.

Du förväntas själv slutföra din retursändning genom posttjänster inom 30 dagar. Du kommer dock att ansvara för hela kostnaden för att returnera paketet, och produkterna är ditt ansvar tills de når vårt lager.

Vi rekommenderar att du skaffar en porto-bevis (kvitto) när du returnerar varor till oss. I det ögonblick som vi får ditt paket ordnar vi din återbetalning och skickar ett e-postmeddelande till dig. Om du har några frågor angående din återkomst, kontakta bara vår kundsupport.

Retur adress

Seagull-Eye Group

Lergöksgatan 14

421 50 Västra Frölunda

Sweden

556445-3628